Referenties

GIS takels bij Tobroco-Giant

Tobroco-Giant is een machinefabrikant uit Oisterwijk dat bekend staat om de productie van o.a. knikladers en verreikers voor de land- en wegenbouw. Om het monteerproces efficiënter en veiliger te maken zochten ze naar een oplossing om zware cabines, boven de grond, rond te rijden en te bewerken.

Het systeem van Teleflex biedt Tobroco-Giant de mogelijkheid om de cabines op 10 verschillende behandelingsbuffers te bewerken. Op een oppervlakte van 368 m2 kunnen 21 takels worden gebruikt om deze cabines te hijsen/ dalen, waarbij één takel een maximale gewicht kan dragen van 750 kg. De takels kunnen handmatig uit de opslag worden gepakt en de laadbuffer worden ingereden. Vervolgens kunnen de producten in elke buffer een andere bewerking ondergaan.

Elektrische raambedieningen bij de Wittenbergschool

Voor een basisschool in Scherpenzeel hebben wij een project mogen uitvoeren om onbereikbare ramen elektrisch bedienbaar te maken. Dit hebben wij gedaan door middel van de ACK4. De ACK4 heeft een roestvrijstalen ketting, waardoor deze beter bestand is tegen water en strengere weersomstandigheden. Tevens biedt de ACK4 de mogelijkheid om het raam op meerdere standen te openen. Dit zorgt voor het optimale comfort van natuurlijke ventilatie binnen de klaslokalen.

De C20 elektrische raambediening bij gymzaal Rotterdam

Voor een gymzaal in Rotterdam hebben wij een project mogen uitvoeren om twaalf bovenramen elektrisch bedienbaar te maken. Dit hebben wij gedaan door middel van de C20. Deze zijn aangesloten op een centrale bediening, waardoor de gebruiker de keuze heeft om aan één kant zes bovenramen tegelijk te openen of juist om aan beide kanten de bovenramen tegelijk te openen. Hiermee dragen wij zorg voor het optimale comfort van natuurlijke ventilatie binnen deze gymzaal.

De C20 biedt de mogelijkheid om de ramen op twee standen te openen en heeft tevens een slim design waardoor deze in vele situaties toegepast kan worden.